Minimog Preloader

Rreth nesh

Rreth nesh

iSmart është një kompani e themeluar me një vizion të qartë për të ofruar shërbime me cilësi të lartë konsumatorëve shqiptarë.

Tek ne do te gjeni:

Cilesi e garantuar

iSmart është një kompani e integruar në tregun shqiptar të informatikës, duke ofruar produkte dhe shërbime konkuruese me një çmim të përballueshëm dhe cilësi të lartë.

Shërbim profesional

Falë shërbimit tonë profesional dhe stafit tepër të kualifikuar që ofrojmë, që gjithmonë është në dispozicion për të mbështetur klientët e iSmart, kemi arritur të kemi një prezencë të gjerë në treg me disa pika në të gjithë vendin.

Garanci maksimale

Produktet tona janë të një cilësie të lartë, dhe ne ofrojmë një garanci maksimale për to, duke bërë që të kemi një besueshmëri të konsiderueshme në tregun shqiptar.

Select your currency